این مدل از تبلیغات که از آن به عنوان تبلیغات روی خط یاد می شود ، مرز بین دو مدل تبلیغاتی ATL و BTL بوده که می توان با برنامه ریزی و ایجاد کمپین های تبلیغاتی مشخص ، مدون و برنامه ریزی شده بهترین نتایج را حاصل نمود . تبلیغات و بازاریابی روی خط که بر انتشار پیام به صورت گسترده و برندینگ در کنار تبدیل نرخ مخاطب به مشتری انجام می شود ، مورد استقبال و انتخاب بسیاری از کارفرمایان می باشد .
با توجه به اینکه در این مدل از تبلیغات می توان از ابزارهای مدل بالا و پایین خط در کنار یکدیگر و بصورت مکمل بهره برد ، می توان به یک نتیجه ایده ال از تبلیغات دست یافت .
نکته دیگری که در خصوص این مدل تبلیغاتی مد نظر می باشد ، هزینه ها است . قطعاً هر چه بر تعداد ابزارها و رسانه های تبلیغاتی افزوده گردد به طبع آن افزایش هزینه ها را هم بدنبال خواهد داشت اما این به معنای خاص بودن مدل تبلیغاتی TTL برای بنگاه های اقتصادی بزرگ نیست چرا که با یک برنامه ریزی مدون و استراتژیک می توان ضمن محیا نمودن زیرساخت های لازم در خصوص هر کسب و کاری ، شرایط مناسب برای طراحی و اجرای هر مدل تبلیغاتی را فراهم نمود . لذا هوشمندانه بودن در انتخاب و استفاده از ابزارهای تبلیغاتی بر اساس استراتژی تبلیغات که بارها به آن اشاره نموده ایم می تواند کمک شایسته ای در راستای رسیدن به نتایج بهتر را رقم بزند .
دیجیتال مارکتینگ را می توان به عنوان یکی از ابزارهای تبلیغاتی این مدل نام برد .