استراتژی تبلیغات در این مدل که به عنوان تبلیغات زیر خط نیز معروف است بر خلاف تبلیغات بالای خط ، تبلیغات و بازاریابی را هدفمند و در راستای مخاطبان هدف انجام می دهد . بر این اساس تبلیغات بیشتر از اینکه روی برندسازی و برندینگ تاکید داشته باشد به افزایش نرخ تبدیل مخاطب به مشتری اصرار دارد .
از آنجایی که پوشش مخاطبان در این گروه به گستردگی تبلیغات بالای خط نیست ، هزینه های آن نیز به مراتب کمتر خواهد بود . از مزایای دیگر این گروه از تبلیغات ، امکان ارزیابی از نتایج و بازخوردهای حاصل از آن می باشد .
در این گروه از تبلیغات ، تنوع ابزاری بالایی وجود دارد و صرفاً رسانه های تبلیغاتی رایج و در دسترس نیست که می تواند مفید و کارآمد باشد . به عبارتی بر اساس استراتژی تبلیغات می توان در خصوص به کارگیری هر یک از گروه ها و ابزارهای تبلیغات تصمیم شایسته ای اتخاذ نمود .
یکی از کاربردهای این گروه از تبلیغات ایجاد تعاملات مثبت بین تولید کننده محصول یا خدمت و مشتری است تا به کارفرما این امکان را بدهد که در راستای تعاملات سفارشی ، ارتباط مستقیم و سازنده خود را با مخاطب هدف حفظ و تقویت نماید .
رسانه هایی همچون شبکه های اجتماعی ، تبلیغات نا محسوس درون سازمانی ، بروشور و کاتالوگ را می توان به عنوان بخشی از این مدل تبلیغات نام برد .