اگر به تعریف دقیق تیزر تبلیغاتی بپردازیم متوجه خواهید شد بسیاری از محتواهای رسانه های تبلیغاتی و به خصوص فیلم ها و موشن گرافیک ها اصلاً خصوصیات یک تیزر را ندارند اما به عنوان تیزر تبلیغاتی از آن ها نام برده شده ، ساخته و اکران می شوند .
اساساً تیزر به محتوایی گفته می شود که حس کنجکاوی را در مخاطب ایجاد نموده و وی را به دنبال کننده مبدل کند . چه زمانی این اتفاق می افتد ؟ زمانی که یک پیام غیر مشخص و ناقص به مخاطب ارائه شود تنها در اینصورت است که می توان ذهن مخاطب را درگیر کرده و اصطلاحاً وی را فالوور خود کنیم . هر چقدر این کار هوشمندانه تر و با ایده ای خلاقانه صورت گیرد نتیجه بهتری خواهد داشت . می توان اینقدر ذهن مخاطب را درگیر کرد که حتی در حین انجام کارهای روزمره اش در صدد حل معمای دیده شده باشد . اینکار سبب می شود تبلیغات شما از یک حالت یکنواخت برای مخاطب به یک سریال جذاب تبدیل شود که همواره دنبال کشف موارد جدید باشد .
بر این اساس اهمیت موضوع سناریو نویسی در طراحی و ساخت تیزر بسیار حائز اهمیت بوده و می تواند نقش بسیار چشمگیری در بازخورد های حاصل از آن داشته باشد . کما اینکه محتواهایی با هزینه های فوق العاده بالا بدون یک سناریو مناسب و هدفمند و عدم توجه به استراتژی تبلیغات بنگاه اقتصادی یا زمینه کسب و کار مورد نظر ساخته شده و پیامدی جز متحمل شدن هزینه برای کارفرما را ندارد . آنچه که امروزه به وفور و به خصوص در رسانه های اجتماعی همچون اینستاگرام شاهد آن هستیم موید این مطلب است .
لذا اساساً محتوای تیزر باید به گونه ای طراحی و اجرا شود که ذهن مخاطب را درگیر نموده و تا رونمایی کامل از موضوع اصلی ، اطلاعاتی جزئی و گذرا به وی منتقل نماید.